Moderne Montažne kuće

Tip 154

154,02 m2


Bruto površina

1


Broj
etaža

3


Spavaće
sobe
Siva faza:

Rok izgradnje 15 dana

Ključ u ruke:

u zavisnosti od veličine kuće za tržište Srbije

Rok izgradnje 30 dana

Za više informacija o cenama i rokovima gradnje
kontaktirajte nas

Plan i raspored prostorija


Montažna NEGAL stambena kuća iz kategorije modern. Komforna kuća centralno organizovana.

U sredini je prostran dnevni boravak na koji se ugaono naslanja kuhinja. Prostor za dnevne aktivnosti je veoma osvetljen, a pogled ka terasi se otvara preko velikih staklenih površina. Prostrana i dugačka terasa predstavlja idealnu vezu kuće sa spoljnim ambijentom. Sobe su organizovane sa obe strane dnevnog boravka sa posebnim kupatilima. Ulaz je naglašen u drvetu koga uokviruju bele površine. Elegancija kakvu samo može da ponudi kompozicija drveta i bele boje. Otvori od antracit stolarije sa drvenim površinama ispod i iznad, dodatno daje modernu notu ovoj kući. Idealno funkcionalno organizovana za porodicu sa troje i više dece.

Svaki model objekta bilo kataloški ili po Vašoj želji, uspešno izvodimo u zemljama regiona, Bosna i Hercegovina, Crna gora, Hrvatska, Slovenija, Makedonija.

Takođe i u svim zemljama Evrope.

Montažne kuće - stambeni kreditiDa bismo Vam izašli u susret i pomogli pri kupovini montažne kuće već dugi niz godina imamo ugovornu saradnju sa domaćom ERSTE bankom preko koje možete u najkaraćem roku i uz našu asistenciju realizovati stambeni kredit. Erste banka je jedina banka koja daje mogućnost upisa hipoteke kao sredstva obezbeđenja na montažnu kuću koja je predmet finansiranja sa najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu. Ovime ste oslobođeni brige traženja uknjižene nekretnine koja bi bila predmet obezbeđenja.

Takođe, banka vrši kontrolu kvaliteta radova i rokova, tako da se možete useliti u kuću kad Vam stigne prva rata za otplatu kredita. Uslovi koji se moraju ispuniti da bi se odobrio ovakav kredit je da se kuća radi po principu “ključ u ruke”, da je lokacija izgradnje u mestu koje ima više od 10.000 stanovnika i da je klijent kreditno sposoban.


montažne kuće stambeni krediti
vikend kuća Golija IvanjicaGolija
Montažna kuća Klasik IvanjicaKlasik
Montažna kuća Modern IvanjicaModern