Montažne kuće Klasik

Tip 127

140,65m2


Bruto
površina

2


Broj
etaža

3


Spavaće
sobe
Siva faza:

Rok izgradnje 15 dana

Ključ u ruke:

u zavisnosti od veličine kuće za tržište Srbije

Rok izgradnje 30 dana

Za više informacija o cenama i rokovima gradnje
kontaktirajte nas

Plan i raspored prostorija


Montažna NEGAL stambena kuća iz kategorije Klasik. Prizemna porodična kuća sa dve funkcionalne celine diskretno odvojene sa dva stepenika. Jedna celina ima tri dosta komforne sobe gde dve imaju direktan izlaz na terasu preko balkonskih vrata. Odmah do njih je komforno kupatilo i posebno izdvojen WC. Ulaz se ostvaruje preko ulaznog hodnika koji je vratima odvojen od ostatka kuće sa mogućnošću postavljanja kliznog plakara za odlaganje obuće i odeće.

Druga celina sadrži prostran dnevni boravak sa spojenom ali smaknutom trpezarijom za dinamičan izgled. Kuhinja je fizički odvojena da biste potpuno uživali u pripremi omiljenih jela sa ostavinskim delom za odlaganje kuhinjskog inventara. Dnevni boravak je direktno spojen sa terasom preko balkonskih vrata, dok je terasa delimično uvučena u dnevni boravak za osećaj topline. Krov je na četiri vode i blago smaknut da bi naglasio atraktivan izgled.

Montažne kuće - stambeni kreditiDa bismo Vam izašli u susret i pomogli pri kupovini montažne kuće već dugi niz godina imamo ugovornu saradnju sa domaćom ERSTE bankom preko koje možete u najkaraćem roku i uz našu asistenciju realizovati stambeni kredit. Erste banka je jedina banka koja daje mogućnost upisa hipoteke kao sredstva obezbeđenja na montažnu kuću koja je predmet finansiranja sa najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu. Ovime ste oslobođeni brige traženja uknjižene nekretnine koja bi bila predmet obezbeđenja.

Takođe, banka vrši kontrolu kvaliteta radova i rokova, tako da se možete useliti u kuću kad Vam stigne prva rata za otplatu kredita. Uslovi koji se moraju ispuniti da bi se odobrio ovakav kredit je da se kuća radi po principu “ključ u ruke”, da je lokacija izgradnje u mestu koje ima više od 10.000 stanovnika i da je klijent kreditno sposoban.


montažne kuće stambeni krediti
vikend kuća Golija IvanjicaGolija
Montažna kuća Klasik IvanjicaKlasik
Montažna kuća Modern IvanjicaModern