Montažne kuće Klasik

Tip 86

97,72m2


Bruto
površina

2


Broj
etaža

2


Spavaće
sobe
Siva faza:

16.500€

Rok izgradnje 15 dana

Ključ u ruke:

290 - 370€/m2

u zavisnosti od veličine kuće za tržište Srbije

Rok izgradnje 30 dana

Plan i raspored prostorija


Montažna NEGAL stambena kuća iz kategorije Klasik. Veoma komforna kuća za četvoročlanu porodicu. Kuća je energetski efikasna tako da pruža ugodan osećaj boravka u njoj bilo leti ili zimi. Dodatan komfor omogućuje garaža i podrumske prostorije u kojima možete odložiti sav neophodan baštenski alat ili neophodne prateće delove i opremu za Vaš automobil. Garaža je snabdevena garažnim segmentnim vratima koja su upravljana elektromotorom sa daljinskim upravljačem za potpunu eleganciju parkiranja Vašeg ljubimca.

Kuća je podeljena u dve funkcionalne celine. Jednu celinu čine dve spavaće sobe i kupatilo koje je denivelisano u odnosu na drugu koju čine prostrani dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinja. Sobe se nalaze iznad garaže gde veća soba ima direktan izlaz na balkon. Kuhinja je šankom poizdvojena od trpezarije i poseduje ostavni deo za odlaganje kuhinjskog inventara. Krov je arhitektonski atraktivan na četiri vode jer su delovi kuće denivelisani. Fasada je u dve boje gde je jedna dominatna a druga svojim kontrastom naglašava ivice i prozorske otvore. Betonska sokla je obložena kamenom oblogom i idealno se uklapa u moderan izgled.

Montažne kuće - stambeni kreditiDa bismo Vam izašli u susret i pomogli pri kupovini montažne kuće već dugi niz godina imamo ugovornu saradnju sa domaćom ERSTE bankom preko koje možete u najkaraćem roku i uz našu asistenciju realizovati stambeni kredit. Erste banka je jedina banka koja daje mogućnost upisa hipoteke kao sredstva obezbeđenja na montažnu kuću koja je predmet finansiranja sa najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu. Ovime ste oslobođeni brige traženja uknjižene nekretnine koja bi bila predmet obezbeđenja.

Takođe, banka vrši kontrolu kvaliteta radova i rokova, tako da se možete useliti u kuću kad Vam stigne prva rata za otplatu kredita. Uslovi koji se moraju ispuniti da bi se odobrio ovakav kredit je da se kuća radi po principu “ključ u ruke”, da je lokacija izgradnje u mestu koje ima više od 10.000 stanovnika i da je klijent kreditno sposoban.


montažne kuće stambeni krediti
vikend kuća Golija IvanjicaGolija
Montažna kuća Klasik IvanjicaKlasik
Montažna kuća Modern IvanjicaModern