Montažne kuće Klasik

Tip 44b

50,38m2


Bruto
površina

1


Broj
etaža

1


Spavaće
sobe
Siva faza:

10.200€

Rok izgradnje 15 dana

Ključ u ruke:

290 - 370€/m2

u zavisnosti od veličine kuće za tržište Srbije

Rok izgradnje 30 dana

Plan i raspored prostorija


Vikend kuća iz kategorije Klasik. Dimenzija osnove 6,36 m x 6,96 m. Ima jednu veću spavaću sobu i dnevni boravak koji je delimično odvojen od kuhinje i trpezarije. Kupatilo je funkcionalno uklopljeno u celinu. Terasa je delom uklopljena sa trpezarijom i ima direktan silaz u zadnji deo dvorišta. Idealna za porodični odmor preko vikenda. Jednostavne svedene forme sa krovom na dve vode.

Montažne kuće - stambeni kreditiDa bismo Vam izašli u susret i pomogli pri kupovini montažne kuće već dugi niz godina imamo ugovornu saradnju sa domaćom ERSTE bankom preko koje možete u najkaraćem roku i uz našu asistenciju realizovati stambeni kredit. Erste banka je jedina banka koja daje mogućnost upisa hipoteke kao sredstva obezbeđenja na montažnu kuću koja je predmet finansiranja sa najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu. Ovime ste oslobođeni brige traženja uknjižene nekretnine koja bi bila predmet obezbeđenja.

Takođe, banka vrši kontrolu kvaliteta radova i rokova, tako da se možete useliti u kuću kad Vam stigne prva rata za otplatu kredita. Uslovi koji se moraju ispuniti da bi se odobrio ovakav kredit je da se kuća radi po principu “ključ u ruke”, da je lokacija izgradnje u mestu koje ima više od 10.000 stanovnika i da je klijent kreditno sposoban.


montažne kuće stambeni krediti
vikend kuća Golija IvanjicaGolija
Montažna kuća Klasik IvanjicaKlasik
Montažna kuća Modern IvanjicaModern