Montažne kuće Golija

Tip 30

56,15m2


Bruto
površina

2


Broj
etaža

2


Spavaće
sobe
Siva faza:

Rok izgradnje 15 dana

Ključ u ruke:

u zavisnosti od veličine kuće za tržište Srbije

Rok izgradnje 30 dana

Za više informacija o cenama i rokovima gradnje
kontaktirajte nas

Plan i raspored prostorija


Montažna planinska kuća iz kategorije Golija je idealna za boravak i uživanje na planini bilo leti ili zimi. Iako ima najmanju kvadraturu od modela iz serije Golija, ima sve funkcionalne celine koje obezbeđuju udoban i prijatan boravak. Dimenzija prizemlja je 5,16 m x 4,4 m a sprata na kojem postoje dve spavaće sobe je 3,9 m x 4,4 m.

U prizemlju se nalazi dnevni boravak spojen sa kuhinjom i trpezarijom u jedinstvenu celinu. Za potpuno uživanje postoji i terasa sa direktnim izlazom iz dnevnog boravka odakle možete uživati u prirodi.

Montažne kuće - stambeni kreditiDa bismo Vam izašli u susret i pomogli pri kupovini montažne kuće već dugi niz godina imamo ugovornu saradnju sa domaćom ERSTE bankom preko koje možete u najkaraćem roku i uz našu asistenciju realizovati stambeni kredit. Erste banka je jedina banka koja daje mogućnost upisa hipoteke kao sredstva obezbeđenja na montažnu kuću koja je predmet finansiranja sa najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu. Ovime ste oslobođeni brige traženja uknjižene nekretnine koja bi bila predmet obezbeđenja.

Takođe, banka vrši kontrolu kvaliteta radova i rokova, tako da se možete useliti u kuću kad Vam stigne prva rata za otplatu kredita. Uslovi koji se moraju ispuniti da bi se odobrio ovakav kredit je da se kuća radi po principu “ključ u ruke”, da je lokacija izgradnje u mestu koje ima više od 10.000 stanovnika i da je klijent kreditno sposoban.


montažne kuće stambeni krediti
vikend kuća Golija IvanjicaGolija
Montažna kuća Klasik IvanjicaKlasik
Montažna kuća Modern IvanjicaModern