Montažne kuće Klasik

Tip 52

56,95m2


Bruto
površina

1


Broj
etaža

2


Spavaće
sobe
Siva faza:

10.700€

Rok izgradnje 15 dana

Ključ u ruke:

290 - 370€/m2

u zavisnosti od veličine kuće za tržište Srbije

Rok izgradnje 30 dana

Plan i raspored prostorija


Montažna kuća iz kategorije Klasik. Idealna za stanovanje tročlane porodice jer ima sve potrebne funkcionalne celine a površinom ne zahteva prevelike troškove.

Uz kuhinju postoji ostava za odlaganje kuhinjskog inventara. Dnevna soba koja se nadovezuje na trpezariju ima direktan izlaz na terasu. Sa dva svetla otvora dovoljno sunčeve svetlosti stvara ugodan osećaj u dnevnom boravku. Forma je jednostavna sa krovom na dve vode. Izgled delova fasade možete bojama naglasiti da bi se istake konture.

Montažne kuće - stambeni kreditiDa bismo Vam izašli u susret i pomogli pri kupovini montažne kuće već dugi niz godina imamo ugovornu saradnju sa domaćom ERSTE bankom preko koje možete u najkaraćem roku i uz našu asistenciju realizovati stambeni kredit. Erste banka je jedina banka koja daje mogućnost upisa hipoteke kao sredstva obezbeđenja na montažnu kuću koja je predmet finansiranja sa najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu. Ovime ste oslobođeni brige traženja uknjižene nekretnine koja bi bila predmet obezbeđenja.

Takođe, banka vrši kontrolu kvaliteta radova i rokova, tako da se možete useliti u kuću kad Vam stigne prva rata za otplatu kredita. Uslovi koji se moraju ispuniti da bi se odobrio ovakav kredit je da se kuća radi po principu “ključ u ruke”, da je lokacija izgradnje u mestu koje ima više od 10.000 stanovnika i da je klijent kreditno sposoban.


montažne kuće stambeni krediti
vikend kuća Golija IvanjicaGolija
Montažna kuća Klasik IvanjicaKlasik
Montažna kuća Modern IvanjicaModern