Montažne kuće Klasik

Tip 101

111,42m2


Bruto
površina

2


Broj
etaža

3


Spavaće
sobe
Siva faza:

Rok izgradnje 15 dana

Ključ u ruke:

u zavisnosti od veličine kuće za tržište Srbije

Rok izgradnje 30 dana

Za više informacija o cenama i rokovima gradnje
kontaktirajte nas

Plan i raspored prostorija


Montažna NEGAL stambena kuća iz kategorije Klasik. Komforna porodična kuća za porodice sa troje ili četvoro dece. Odlična kompozicija prostorija koje su podeljene u dve veoma funkcionalne celine. Jedna celina koja je denivelacijom podignuta u odnosu na drugu za sedam stepenika čini tri veoma komforne sobe i komfornim kupatilom. Međusobnu komunikaciju ostvaruju preko hodnika koji je samom organizacijom prostora sveden na minimum. Jedna soba koja ima pogled na prednji deo kuće ima direktan izlaz na balkon preko balkonskih vrata. Drugu celinu čini prostran dnevni boravak sa trpezarijom. Ima direktan izlaz na komfornu terasu koja sa ulaznim tremom čini jednu celinu. Kuhinja je fizički odvojena od dnevnog boravka i poseduje ostavinski prostor za odlaganje kuhinjskog inventara. U ovoj celini se nalazi i zaseban WC. Sobe se nalaze iznad garaže pored koje postoje i podrumske prostorije za odlaganje baštenskog alata i prateće opreme Vašeg automobila. Ostvaren je i direktan pristup iz garaže do unutrašnjeg dela kuće preko stepeništa.

Spoj tradicionalne i moderne arhitekture prožet je kroz kombinaciju prirodnih materijala, drvo i drveni detalji fasade u kombinaciji sa kamenom kojim je obložena betonska sokla, i modernih termoizolacionih materijala kojima se postiže energetska efikasnost objekta.

Montažne kuće - stambeni kreditiDa bismo Vam izašli u susret i pomogli pri kupovini montažne kuće već dugi niz godina imamo ugovornu saradnju sa domaćom ERSTE bankom preko koje možete u najkaraćem roku i uz našu asistenciju realizovati stambeni kredit. Erste banka je jedina banka koja daje mogućnost upisa hipoteke kao sredstva obezbeđenja na montažnu kuću koja je predmet finansiranja sa najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu. Ovime ste oslobođeni brige traženja uknjižene nekretnine koja bi bila predmet obezbeđenja.

Takođe, banka vrši kontrolu kvaliteta radova i rokova, tako da se možete useliti u kuću kad Vam stigne prva rata za otplatu kredita. Uslovi koji se moraju ispuniti da bi se odobrio ovakav kredit je da se kuća radi po principu “ključ u ruke”, da je lokacija izgradnje u mestu koje ima više od 10.000 stanovnika i da je klijent kreditno sposoban.


montažne kuće stambeni krediti
vikend kuća Golija IvanjicaGolija
Montažna kuća Klasik IvanjicaKlasik
Montažna kuća Modern IvanjicaModern