Montažne kuće Klasik

Tip 59

65,03m2


Bruto
površina

1


Broj
etaža

2


Spavaće
sobe
Siva faza:

12.000€

Rok izgradnje 15 dana

Ključ u ruke:

290 - 370€/m2

u zavisnosti od veličine kuće za tržište Srbije

Rok izgradnje 30 dana

Plan i raspored prostorija


Kuća iz kategorije Klasik. Svojim skoro kvadratnim oblikom može se vrlo dobro uklopiti na bilo kojoj lokaciji. Idealna za četvoročlanu porodicu u odnosu na troškove ulaganja.

Poseduje dve spavaće sobe. U kuhinjskom delu je ostava gde možete odložiti kuhinjski inventar. Trpezarija je u sklopu kuhinjskog dela i fizički je odvojena od dnevnog boravka. Dnevni boravak je kvadratnog oblika i idealan je za uklapanje nameštaja. Direktnu vezu ostvaruje sa terasom preko balkonskih vrata. Terasa stepenicama ima direktan pristup zadnjem delu dvorišta na kojoj možete odmoriti nakon radova na uređenju dvorišta. Izborom različitih nijansi fasade možete naglasiti ivice i kući dati posebnu estetsku dubinu.

Montažne kuće - stambeni kreditiDa bismo Vam izašli u susret i pomogli pri kupovini montažne kuće već dugi niz godina imamo ugovornu saradnju sa domaćom ERSTE bankom preko koje možete u najkaraćem roku i uz našu asistenciju realizovati stambeni kredit. Erste banka je jedina banka koja daje mogućnost upisa hipoteke kao sredstva obezbeđenja na montažnu kuću koja je predmet finansiranja sa najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu. Ovime ste oslobođeni brige traženja uknjižene nekretnine koja bi bila predmet obezbeđenja.

Takođe, banka vrši kontrolu kvaliteta radova i rokova, tako da se možete useliti u kuću kad Vam stigne prva rata za otplatu kredita. Uslovi koji se moraju ispuniti da bi se odobrio ovakav kredit je da se kuća radi po principu “ključ u ruke”, da je lokacija izgradnje u mestu koje ima više od 10.000 stanovnika i da je klijent kreditno sposoban.


montažne kuće stambeni krediti
vikend kuća Golija IvanjicaGolija
Montažna kuća Klasik IvanjicaKlasik
Montažna kuća Modern IvanjicaModern