Montažne kuće Klasik

Tip 68

76,35m2


Bruto
površina

1


Broj
etaža

2


Spavaće
sobe
Siva faza:

13.500€

Rok izgradnje 15 dana

Ključ u ruke:

290 - 370€/m2

u zavisnosti od veličine kuće za tržište Srbije

Rok izgradnje 30 dana

Plan i raspored prostorija


Montažna kuća NEGAL iz kategorije Klasik. Jednostavne svedene forme za komforno stanovanje četvoročlane porodice. Funkcionalno je razdvojena gde su na jednoj strani dve komforne spavaće sobe sa kupatilom, a na drugoj dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom. Kuhinjski prostor je dosta veliki pa se kuhinja može smestiti u “G“ orijentaciji. Jedna celina od druge je razdvojena hodnikom kao zajedničkom komunikacijom i sa dva stepenika koja prave denivelaciju nivoa a samim tim denivelišu i krov i daju posebnu arhitektonsku dinamiku objektu.

Dnevni boravak je kvadratnog oblika i idealan je za komponovanje nameštaja. U uglu gde je smešten dimnjak postoji obezbeđen prostor za postavku kamina koji daje posebnu toplinu ambijentu. Dnevni boravak ima direktnu vezu sa terasom preko balkonskih vrata. Terasa preko stepenika ima direktan pristup zadnjem delu dvorišta. Ulazna vrata su naglašena posebnim delom krova koji je na dve vode.

Montažne kuće - stambeni kreditiDa bismo Vam izašli u susret i pomogli pri kupovini montažne kuće već dugi niz godina imamo ugovornu saradnju sa domaćom ERSTE bankom preko koje možete u najkaraćem roku i uz našu asistenciju realizovati stambeni kredit. Erste banka je jedina banka koja daje mogućnost upisa hipoteke kao sredstva obezbeđenja na montažnu kuću koja je predmet finansiranja sa najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu. Ovime ste oslobođeni brige traženja uknjižene nekretnine koja bi bila predmet obezbeđenja.

Takođe, banka vrši kontrolu kvaliteta radova i rokova, tako da se možete useliti u kuću kad Vam stigne prva rata za otplatu kredita. Uslovi koji se moraju ispuniti da bi se odobrio ovakav kredit je da se kuća radi po principu “ključ u ruke”, da je lokacija izgradnje u mestu koje ima više od 10.000 stanovnika i da je klijent kreditno sposoban.


montažne kuće stambeni krediti
vikend kuća Golija IvanjicaGolija
Montažna kuća Klasik IvanjicaKlasik
Montažna kuća Modern IvanjicaModern