Montažne kuće Klasik

Tip 110

127,00m2


Bruto
površina

2


Broj
etaža

3


Spavaće
sobe
Siva faza:

21.700€

Rok izgradnje 15 dana

Ključ u ruke:

290 - 370€/m2

u zavisnosti od veličine kuće za tržište Srbije

Rok izgradnje 30 dana

Plan i raspored prostorija


Montažna NEGAL stambena kuća iz kategorije Klasik. Atraktivnog i dinamičnog izgleda gde je krov na četiri vode vertikalno denivelisan prema funkcionalnim celinama unutar objekta. Kombinacija savremene termoizolovane fasade sa drvenim površinama naglašava arhitektonsku dubinu objekta. Energetski efikasna kuća nudi Vam komforan boravak u njoj kako leti tako i zimi uz minimalno ulaganje energenata, gde ste energetsko odgovorni prema prirodi i Vašem budžetu. Funkcionalna celina koja je viša ima dve dosta komforne sobe i jednu nešto manju koja može biti radna soba ili se preurediti u dečiju. Kupatilo je sa sobama povezano hodnikom koji je funkcionalno sveden na minimum.

Ispod ove celine nalazi se garažni prostor sa podrumskim prostorijama za odlaganje baštenskog alata i neophodne opreme vozila. Garaža je opremljena segmentnim garažim vratima koja se pokreću elektromotorima i daljinski su upravljana za potpuni komfor prilikom parkiranja. Druga funkcionalna celina čini dnevni boravak koji je direktno spojen sa trezarijom da bi prostor dobio na prostranosti. Kuhinja je fizički odvojena za potpuno ućivanje dok pripremate omiljena jela. Ostavinski prostor Vam omogućava odlaganje kuhinjskog inventara. Prostran dnevni boravak nudi mogućnost postavljanja kamina. Takođe sa dve strane izlazi na prostranu terasu koja je spojena sa ulaznim tremom. Terasa Vam svojom površinom nudi mogućnost da mnoge porodične aktivnosti obavljate u prirodnom ambijentu okruženi fasadnim drvetom.

Montažne kuće - stambeni kreditiDa bismo Vam izašli u susret i pomogli pri kupovini montažne kuće već dugi niz godina imamo ugovornu saradnju sa domaćom ERSTE bankom preko koje možete u najkaraćem roku i uz našu asistenciju realizovati stambeni kredit. Erste banka je jedina banka koja daje mogućnost upisa hipoteke kao sredstva obezbeđenja na montažnu kuću koja je predmet finansiranja sa najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu. Ovime ste oslobođeni brige traženja uknjižene nekretnine koja bi bila predmet obezbeđenja.

Takođe, banka vrši kontrolu kvaliteta radova i rokova, tako da se možete useliti u kuću kad Vam stigne prva rata za otplatu kredita. Uslovi koji se moraju ispuniti da bi se odobrio ovakav kredit je da se kuća radi po principu “ključ u ruke”, da je lokacija izgradnje u mestu koje ima više od 10.000 stanovnika i da je klijent kreditno sposoban.


montažne kuće stambeni krediti
vikend kuća Golija IvanjicaGolija
Montažna kuća Klasik IvanjicaKlasik
Montažna kuća Modern IvanjicaModern