Moderne Montažne kuće

Tip 115

115m2


Bruto
površina

2


Broj
etaža

3


Spavaće
sobe
Siva faza:

Rok izgradnje 15 dana

Ključ u ruke:

u zavisnosti od veličine kuće za tržište Srbije

Rok izgradnje 30 dana

Za više informacija o cenama i rokovima gradnje
kontaktirajte nas

Plan i raspored prostorija


Montažna NEGAL stambena kuća iz kategorije modern. Moderno dizajnirana kuća u kojoj je idelano spojena fasada u cigli tamno sive boje i njoj suprotno elegantno bela. Drveni detalji na ulaznoj terasi i drveni balkon čine tu neku prelaznu notu između dva kontrasta. Svi materijali pored svoje estetike su prirodni, ekološki i zadovoljavaju savremen i ekološko potreban način življenja.

Funkcionalno je čine dva delimično preklopljena kubusa sa različitim visinama. Viši deo je rezervisan za dve veoma komforne sobe i jednu dečiju sa direktnom komunikacijom sa kupatilom. Ispod višeg dela je organizovana garaža sa kotlarnicom i direktnom komunikacijom iz kuće za potpuni komfor. Niži deo je za dnevni odmor i porodično okupljanje sa spojenom trpezarijom. Kuhinja je fizički odvojena sa ostavnom prostorijom. Porodično druženje se može prebaciti na otvorenu terasu punu svetlosti koja ima široku i direktnu vezu sa dvorištem.

Svaki model objekta bilo kataloški ili po Vašoj želji, uspešno izvodimo u zemljama regiona, Bosna i Hercegovina, Crna gora, Hrvatska, Slovenija, Makedonija.

Takođe i u svim zemljama Evrope.

Montažne kuće - stambeni kreditiDa bismo Vam izašli u susret i pomogli pri kupovini montažne kuće već dugi niz godina imamo ugovornu saradnju sa domaćom ERSTE bankom preko koje možete u najkaraćem roku i uz našu asistenciju realizovati stambeni kredit. Erste banka je jedina banka koja daje mogućnost upisa hipoteke kao sredstva obezbeđenja na montažnu kuću koja je predmet finansiranja sa najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu. Ovime ste oslobođeni brige traženja uknjižene nekretnine koja bi bila predmet obezbeđenja.

Takođe, banka vrši kontrolu kvaliteta radova i rokova, tako da se možete useliti u kuću kad Vam stigne prva rata za otplatu kredita. Uslovi koji se moraju ispuniti da bi se odobrio ovakav kredit je da se kuća radi po principu “ključ u ruke”, da je lokacija izgradnje u mestu koje ima više od 10.000 stanovnika i da je klijent kreditno sposoban.


montažne kuće stambeni krediti
vikend kuća Golija IvanjicaGolija
Montažna kuća Klasik IvanjicaKlasik
Montažna kuća Modern IvanjicaModern