Montažne kuće Klasik

Tip 77

84,87m2


Bruto
površina

1


Broj
etaža

3


Spavaće
sobe
Siva faza:

14.500€

Rok izgradnje 15 dana

Ključ u ruke:

290 - 370€/m2

u zavisnosti od veličine kuće za tržište Srbije

Rok izgradnje 30 dana

Plan i raspored prostorija


Montažna NEGAL stambena kuća iz kategorije Klasik. Izuzetno elegantna i funkcionalna. Poseduje dve funkcionalne celine. Sa jedne strane je celina sa tri spavaće sobe, gde su dve veće i komforne a treća je nešto manja gde se može umesto dečje sobe preurediti u radnu. Kupatilo ostvaruje direktnu vezu sa sobama preko kratkog hodnka. U predsoblju postoji uvučen deo zida gde se može smestiti nameštaj za odlaganje cipela i kaputa.

Sa druge strane dnevni boravak je u jednoj celini sa trpezarijom i kuhinjom čiji prostor je odvojen šankom. Ove dve celine su spojene preko smaknutog hodnika gde je maksimalno smanjena njegova površina u korist površine prostorija. Krov je na četiri vode takođe smaknut ali u jednoj horizontalnoj ravni i arhitektonski daje dinamičan izgled objekta. Terasa je direktno spojena sa ulaznim tremom i ostvaruje direktnu komunikaciju preko balkonskih vrata sa dnevnim boravkom.

Montažne kuće - stambeni kreditiDa bismo Vam izašli u susret i pomogli pri kupovini montažne kuće već dugi niz godina imamo ugovornu saradnju sa domaćom ERSTE bankom preko koje možete u najkaraćem roku i uz našu asistenciju realizovati stambeni kredit. Erste banka je jedina banka koja daje mogućnost upisa hipoteke kao sredstva obezbeđenja na montažnu kuću koja je predmet finansiranja sa najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu. Ovime ste oslobođeni brige traženja uknjižene nekretnine koja bi bila predmet obezbeđenja.

Takođe, banka vrši kontrolu kvaliteta radova i rokova, tako da se možete useliti u kuću kad Vam stigne prva rata za otplatu kredita. Uslovi koji se moraju ispuniti da bi se odobrio ovakav kredit je da se kuća radi po principu “ključ u ruke”, da je lokacija izgradnje u mestu koje ima više od 10.000 stanovnika i da je klijent kreditno sposoban.


montažne kuće stambeni krediti
vikend kuća Golija IvanjicaGolija
Montažna kuća Klasik IvanjicaKlasik
Montažna kuća Modern IvanjicaModern