Moderne Montažne kuće

Tip 147

147m2


Bruto
površina

2


Broj
etaža

3


Spavaće
sobe
Siva faza:

Rok izgradnje 15 dana

Ključ u ruke:

u zavisnosti od veličine kuće za tržište Srbije

Rok izgradnje 30 dana

Za više informacija o cenama i rokovima gradnje
kontaktirajte nas

Plan i raspored prostorija


Montažna NEGAL stambena kuća iz kategorije modern. Dosta neobična, zanimljiva i dinamična montažna kuća. Prostorije se međusobno prepliću i međusobno nadovezuju čineći potpuno funkcionalnu celinu.

Dva blago denivelisana kubusa preko dva stpenika ostvaruju svoju međusobnu povezanost. Prvi testerasti kubus u kome je organizacijski smešten deo sa sobama naglašava ovu zanimljivu formu objekta. Natkriveni balkon dvostrano povezuje objekat sa spoljašnjom sredinom. Ulaz je posebno naglašen u drvetu kao ekološkim prirodnim materijalom sa asimetričnim rasporedom stubova. Dnevni boravak celom svojom dužinom izlazi na terasu i ostvaruje direktnu komunikaciju sa prirodom. Trpezarija je u nastavku kuhinje i direktno se oslanja na dnevni boravak ali ne celom dužinom tako da je jedan mali deo intime ipak sačuvan. Moderni fasadni zidovi u kamenu ili sivoj fasadi, naglašeni drvetom na balkonu, ulazu i terasi kao i antracit stolarijom, prikazuju svu raskoš savremene arhitekture ukomponovane sa funkcionalnošću i lepotom življenja u energetski efikasnim montažnim kućama.

Svaki model objekta bilo kataloški ili po Vašoj želji, uspešno izvodimo u zemljama regiona, Bosna i Hercegovina, Crna gora, Hrvatska, Slovenija, Makedonija.

Takođe i u svim zemljama Evrope.

Montažne kuće - stambeni kreditiDa bismo Vam izašli u susret i pomogli pri kupovini montažne kuće već dugi niz godina imamo ugovornu saradnju sa domaćom ERSTE bankom preko koje možete u najkaraćem roku i uz našu asistenciju realizovati stambeni kredit. Erste banka je jedina banka koja daje mogućnost upisa hipoteke kao sredstva obezbeđenja na montažnu kuću koja je predmet finansiranja sa najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu. Ovime ste oslobođeni brige traženja uknjižene nekretnine koja bi bila predmet obezbeđenja.

Takođe, banka vrši kontrolu kvaliteta radova i rokova, tako da se možete useliti u kuću kad Vam stigne prva rata za otplatu kredita. Uslovi koji se moraju ispuniti da bi se odobrio ovakav kredit je da se kuća radi po principu “ključ u ruke”, da je lokacija izgradnje u mestu koje ima više od 10.000 stanovnika i da je klijent kreditno sposoban.


montažne kuće stambeni krediti
vikend kuća Golija IvanjicaGolija
Montažna kuća Klasik IvanjicaKlasik
Montažna kuća Modern IvanjicaModern