Moderne Montažne kuće

Tip 133

133m2


Bruto
površina

2


Broj
etaža

3


Spavaće
sobe
Siva faza:

Rok izgradnje 15 dana

Ključ u ruke:

u zavisnosti od veličine kuće za tržište Srbije

Rok izgradnje 30 dana

Za više informacija o cenama i rokovima gradnje
kontaktirajte nas

Plan i raspored prostorija


Montažna NEGAL stambena kuća iz kategorije modern. Jedinstveni spoj moderne arhitekture i tradicionalnih materijala. Komplentna fasada je obložena kavlitetnim drvetom kao ekološkim materijalom. Garažni zidovi i ulazni front pokriveni su tamnim kamenom za odličan kontrast boja. Veliku ugaonu terasu naglašavaju drveni stubovi u beloj boji za naizostavni elemenat elegancije.

Kuća je organizovana kao dva kubusa na različitim visinama sa delimičnim preklopom. Veliki dnevni boravak sa spojenom trpezarijom dvostrano ima izlaz na veliku terasu preko koje ostvaruje komunikaciju sa dvorištem i prirodom. Kuhinja sa ostavnim delom je fizički odvojena od aktivnosti u dnevnom boravku. Spavaći deo ima dve komforne sobe i jedne dečije sa direktiim pristupom kupatilu preko galerijskog prostora. Izlaz na balkon iz spavaćih soba je poseban doživljaj zbog kombinacije materijala, bočni zidovi u drvetu i zidovi u kamenu. Poseban akncenat estetici i eleganciji daje antracit stolarija sa termoizolovanim staklom za potpuni ugođaj boravka u potpuno energetski efikansnom objektu, kako zimi tako i leti.

Svaki model objekta bilo kataloški ili po Vašoj želji, uspešno izvodimo u zemljama regiona, Bosna i Hercegovina, Crna gora, Hrvatska, Slovenija, Makedonija.

Takođe i u svim zemljama Evrope.

Montažne kuće - stambeni kreditiDa bismo Vam izašli u susret i pomogli pri kupovini montažne kuće već dugi niz godina imamo ugovornu saradnju sa domaćom ERSTE bankom preko koje možete u najkaraćem roku i uz našu asistenciju realizovati stambeni kredit. Erste banka je jedina banka koja daje mogućnost upisa hipoteke kao sredstva obezbeđenja na montažnu kuću koja je predmet finansiranja sa najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu. Ovime ste oslobođeni brige traženja uknjižene nekretnine koja bi bila predmet obezbeđenja.

Takođe, banka vrši kontrolu kvaliteta radova i rokova, tako da se možete useliti u kuću kad Vam stigne prva rata za otplatu kredita. Uslovi koji se moraju ispuniti da bi se odobrio ovakav kredit je da se kuća radi po principu “ključ u ruke”, da je lokacija izgradnje u mestu koje ima više od 10.000 stanovnika i da je klijent kreditno sposoban.


montažne kuće stambeni krediti
vikend kuća Golija IvanjicaGolija
Montažna kuća Klasik IvanjicaKlasik
Montažna kuća Modern IvanjicaModern