Moderne Montažne kuće

Tip 105

105m2


Bruto
površina

2


Broj
etaža

2


Spavaće
sobe
Siva faza:

Rok izgradnje 15 dana

Ključ u ruke:

u zavisnosti od veličine kuće za tržište Srbije

Rok izgradnje 30 dana

Za više informacija o cenama i rokovima gradnje
kontaktirajte nas

Plan i raspored prostorija


Montažna NEGAL stambena kuća iz kategorije modern. Moderna kuća koju čine dva denivelisana kubusa idealno preklopljena da prave odličnu funkcionalnu celinu. Ekološki termoizolacioni materijali kao i drvo kuću čine energetski efikasnom. Uspeli smo da u jednom spojimo funkcionalnost, estetiku modernog trenda života i termiku za visoke zehteve naših kupaca.

Kubus koji je viši, u svojoj organizaciji ima dve komforne sobe koje direktno izlaze na kupatilo. Spavaća soba ima direktan izlaz na balkon koji je zatvoren staklenom ogradom dajući mu neizostavnu eleganciju. Zidovi kao i plafon balkona je obložen drvetom koje u kombinaciji sa rasvetom daje osećaj topline. Ispod višeg kubusa je garaža sa pomoćnim prostorijama. Niži kubus u svojoj organizaciji ima prostran dnevni boravak spojen sa trpezarijom koji izlazi na veliku ulaznu terasu. Ulaz u kuću je naglašen drvetom i komplentno pokriven.

Svaki model objekta bilo kataloški ili po Vašoj želji, uspešno izvodimo u zemljama regiona, Bosna i Hercegovina, Crna gora, Hrvatska, Slovenija, Makedonija.

Takođe i u svim zemljama Evrope.

Montažne kuće - stambeni kreditiDa bismo Vam izašli u susret i pomogli pri kupovini montažne kuće već dugi niz godina imamo ugovornu saradnju sa domaćom ERSTE bankom preko koje možete u najkaraćem roku i uz našu asistenciju realizovati stambeni kredit. Erste banka je jedina banka koja daje mogućnost upisa hipoteke kao sredstva obezbeđenja na montažnu kuću koja je predmet finansiranja sa najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu. Ovime ste oslobođeni brige traženja uknjižene nekretnine koja bi bila predmet obezbeđenja.

Takođe, banka vrši kontrolu kvaliteta radova i rokova, tako da se možete useliti u kuću kad Vam stigne prva rata za otplatu kredita. Uslovi koji se moraju ispuniti da bi se odobrio ovakav kredit je da se kuća radi po principu “ključ u ruke”, da je lokacija izgradnje u mestu koje ima više od 10.000 stanovnika i da je klijent kreditno sposoban.


montažne kuće stambeni krediti
vikend kuća Golija IvanjicaGolija
Montažna kuća Klasik IvanjicaKlasik
Montažna kuća Modern IvanjicaModern