Montažne kuće Klasik

Tip 105

122,38m2


Bruto
površina

2


Broj
etaža

3


Spavaće
sobe
Siva faza:

21.000€

Rok izgradnje 15 dana

Ključ u ruke:

290 - 370€/m2

u zavisnosti od veličine kuće za tržište Srbije

Rok izgradnje 30 dana

Plan i raspored prostorija


Montažna NEGAL stambena kuća iz kategorije Klasik. Dimenzije su 14.58 m x 9.78 m. Moderna i savremena kuća za udoban i komforan život četvoročlane ili petočlane porodice. Atraktivnog spoljnjeg izleda gde posebnu eleganciju i toplinu daje drvo na fasadi. Savremeni izolacioni materijali kuću čine energetski efikasnom i obezbeđuju udoban boravak kako leti tako i zimi. Poseduje dve denivelisane celine. Ispod višeg dela postoji garaža sa podrumskim prostorijama. Garaža je opremljena garažnim segmentnim vratima koja se pokreću sa elektromotorima i upravljana daljinskim upravljačem za potpuni komfor prilikom parkiranja.

Celina koja je iznad garaže ima dve dosta komforne sobe i jednu radnu koja se može preurediti u dečiju po potrebi. Odmah pored je kupatilo koje je sa sobama povezano hodnikom koji je funkcionalno sveden na minimalnu površinu. U nižoj celini je dnevni boravak koji je direktno spojen sa trpezarijom. Kuhinja je fizički odvojena od trpezarije i dnevnog boravka za potpuno uživanje dok pripremate Vaše omiljeno jelo. Za odlaganje kuhinjskog inventara imate na raspolaganju ostavinski prostor. Dnevni boravak preko dve strane izlazi na veliku terasu spojenu sa ulaznim tremom. Krov je na četiri vode i denivelisan je što daje kući arhitektonsku eleganciju i dinamiku.

Montažne kuće - stambeni kreditiDa bismo Vam izašli u susret i pomogli pri kupovini montažne kuće već dugi niz godina imamo ugovornu saradnju sa domaćom ERSTE bankom preko koje možete u najkaraćem roku i uz našu asistenciju realizovati stambeni kredit. Erste banka je jedina banka koja daje mogućnost upisa hipoteke kao sredstva obezbeđenja na montažnu kuću koja je predmet finansiranja sa najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu. Ovime ste oslobođeni brige traženja uknjižene nekretnine koja bi bila predmet obezbeđenja.

Takođe, banka vrši kontrolu kvaliteta radova i rokova, tako da se možete useliti u kuću kad Vam stigne prva rata za otplatu kredita. Uslovi koji se moraju ispuniti da bi se odobrio ovakav kredit je da se kuća radi po principu “ključ u ruke”, da je lokacija izgradnje u mestu koje ima više od 10.000 stanovnika i da je klijent kreditno sposoban.


montažne kuće stambeni krediti
vikend kuća Golija IvanjicaGolija
Montažna kuća Klasik IvanjicaKlasik
Montažna kuća Modern IvanjicaModern