Moderne Montažne kuće

Tip 125

125m2


Bruto
površina

2


Broj
etaža

3


Spavaće
sobe
Siva faza:

Rok izgradnje 15 dana

Ključ u ruke:

u zavisnosti od veličine kuće za tržište Srbije

Rok izgradnje 30 dana

Za više informacija o cenama i rokovima gradnje
kontaktirajte nas

Plan i raspored prostorija


delimično preklopljena kubusa sa malom denivelacijom radi zanimljive kompozicije.

Centar dnevnih dešavanja i porodičnog okupljanja omogućava prostran i komforan dnevni boravak spojen sa trpezarijom, diskretno odvojen od kuhinje, i dvostrano otvoren ka terasi sa direktnim kontaktom sa dvorištem. Porodična druženja se lako mogu iz objekta prebaciti na terasu ili dvorište. Terasa komplentno natkrivena sa drvenom opšivkom plafona i drvenim elementima pruža osećaj topline. Viši deo je organizovan sa spavaćim sobama. Dve veoma komforne sobe sa jednom dečijom imaju direktan pristup preko galerije hodnika ka kupatilu. Sobe imaju izlaz na balkon oivičen zidom i naglašen u beloj fasadi dajući mu ton elegancije. Antracit stolarija sa termoizvolvanim staklom daje poseban naglasak konturama otvora. Ispod višeg dela je garaža sa pomoćnim prostorijama i kotlarnicom koje i maju direktu vezu iz kuće za potpuni komfor.

Svaki model objekta bilo kataloški ili po Vašoj želji, uspešno izvodimo u zemljama regiona, Bosna i Hercegovina, Crna gora, Hrvatska, Slovenija, Makedonija.

Takođe i u svim zemljama Evrope.

Montažne kuće - stambeni kreditiDa bismo Vam izašli u susret i pomogli pri kupovini montažne kuće već dugi niz godina imamo ugovornu saradnju sa domaćom ERSTE bankom preko koje možete u najkaraćem roku i uz našu asistenciju realizovati stambeni kredit. Erste banka je jedina banka koja daje mogućnost upisa hipoteke kao sredstva obezbeđenja na montažnu kuću koja je predmet finansiranja sa najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu. Ovime ste oslobođeni brige traženja uknjižene nekretnine koja bi bila predmet obezbeđenja.

Takođe, banka vrši kontrolu kvaliteta radova i rokova, tako da se možete useliti u kuću kad Vam stigne prva rata za otplatu kredita. Uslovi koji se moraju ispuniti da bi se odobrio ovakav kredit je da se kuća radi po principu “ključ u ruke”, da je lokacija izgradnje u mestu koje ima više od 10.000 stanovnika i da je klijent kreditno sposoban.


montažne kuće stambeni krediti
vikend kuća Golija IvanjicaGolija
Montažna kuća Klasik IvanjicaKlasik
Montažna kuća Modern IvanjicaModern