Montažne kuće Klasik

Tip 117

134,97m2


Bruto
površina

2


Broj
etaža

4


Spavaće
sobe
Siva faza:

Rok izgradnje 15 dana

Ključ u ruke:

u zavisnosti od veličine kuće za tržište Srbije

Rok izgradnje 30 dana

Za više informacija o cenama i rokovima gradnje
kontaktirajte nas

Plan i raspored prostorija


Montažna NEGAL stambena kuća iz kategorije Klasik. Dosta komforna i prostrana kuća dimenzija osnove 15,78 m x 9,96 m. Idealna za porodice sa troje i više dece. Elegantno ukomponovane glavne dve celine. Jedna je denivelacijom odvojena preko sedam stepenika i ima četiri komforne sobe gde se između njih nalazi komforno kupatilo. U nižoj etaži se nalazi prostran dnevni boravak direktno spojen sa trpezarijom sa tačno odvojenim delom za postavljanje kamina. Kuhinja je fizički odvojena sa ostavinskim delom za odlaganje kuhinjskog inventara. Postoji nezavistan WC kome se može pristupiti iz hodnika.

Dnevni boravak je dosta osvetljen i ima direktan izlaz na terasu preko dve strane. Terasa je prostrana, natkrivena i spojena sa ulaznim tremom. Ispod celine sa sobama nalazi se garaža sa podrumskim prostrijama. Garaža je opremljena sa garažnim vratima pokretana sa elektromotorima i upravljana daljinskim upravljačem za potpun komfor parkiranja Vašeg vozila. Fasada je komponovana sa savremenim termoizolacionim materijalima i ciglom kojom je naglašena betonska sokla i ulazna vrata i na taj način je dobijena arhitektonska dubina.

Montažne kuće - stambeni kreditiDa bismo Vam izašli u susret i pomogli pri kupovini montažne kuće već dugi niz godina imamo ugovornu saradnju sa domaćom ERSTE bankom preko koje možete u najkaraćem roku i uz našu asistenciju realizovati stambeni kredit. Erste banka je jedina banka koja daje mogućnost upisa hipoteke kao sredstva obezbeđenja na montažnu kuću koja je predmet finansiranja sa najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu. Ovime ste oslobođeni brige traženja uknjižene nekretnine koja bi bila predmet obezbeđenja.

Takođe, banka vrši kontrolu kvaliteta radova i rokova, tako da se možete useliti u kuću kad Vam stigne prva rata za otplatu kredita. Uslovi koji se moraju ispuniti da bi se odobrio ovakav kredit je da se kuća radi po principu “ključ u ruke”, da je lokacija izgradnje u mestu koje ima više od 10.000 stanovnika i da je klijent kreditno sposoban.


montažne kuće stambeni krediti
vikend kuća Golija IvanjicaGolija
Montažna kuća Klasik IvanjicaKlasik
Montažna kuća Modern IvanjicaModern