Montažne kuće Klasik

Tip 66

71,72m2


Bruto
površina

1


Broj
etaža

2


Spavaće
sobe
Siva faza:

12.800€

Rok izgradnje 15 dana

Ključ u ruke:

290 - 370€/m2

u zavisnosti od veličine kuće za tržište Srbije

Rok izgradnje 30 dana

Plan i raspored prostorija


Montažna kuća NEGAL iz kategorije Klasik. Dimenzije osnove su 9,96 m x 6,32 m. Ima sve funkcionalne celine koje zadovoljavaju potrebe četvoročlane porodice. Objekat je podeljen funkcionalno gde su na jednoj strani dve spavaće sobe i kupatilo a na drugoj dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom. Ove celine su odvojene hodnikom kao komunikacijom između njih i međusobno su jedna u odnosu na drugu smaknute tako da se smanjuje hodnik kao prostor koji ne može biti adekvatno iskorišćen. Samo smicanje uzrokuje i smicanje krova što daje posebnu dinamiku u izgledu kuće.

Krov je četvorovodan i zanimljiv jer je uslovljen samom kompozicijom rasporeda prostorija. Terasa je spojena sa ulaznim tremom i ima direktnu komunikaciju sa dnevnim boravkom. Kuhinja i trpezarija su fizički odvojene od dnevnog boravka sa ostavinskim delom.

Montažne kuće - stambeni kreditiDa bismo Vam izašli u susret i pomogli pri kupovini montažne kuće već dugi niz godina imamo ugovornu saradnju sa domaćom ERSTE bankom preko koje možete u najkaraćem roku i uz našu asistenciju realizovati stambeni kredit. Erste banka je jedina banka koja daje mogućnost upisa hipoteke kao sredstva obezbeđenja na montažnu kuću koja je predmet finansiranja sa najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu. Ovime ste oslobođeni brige traženja uknjižene nekretnine koja bi bila predmet obezbeđenja.

Takođe, banka vrši kontrolu kvaliteta radova i rokova, tako da se možete useliti u kuću kad Vam stigne prva rata za otplatu kredita. Uslovi koji se moraju ispuniti da bi se odobrio ovakav kredit je da se kuća radi po principu “ključ u ruke”, da je lokacija izgradnje u mestu koje ima više od 10.000 stanovnika i da je klijent kreditno sposoban.


montažne kuće stambeni krediti
vikend kuća Golija IvanjicaGolija
Montažna kuća Klasik IvanjicaKlasik
Montažna kuća Modern IvanjicaModern