Montažne kuće Klasik

Tip 81

92,00m2


Bruto
površina

1


Broj
etaža

3


Spavaće
sobe
Siva faza:

15.600€

Rok izgradnje 15 dana

Ključ u ruke:

290 - 370€/m2

u zavisnosti od veličine kuće za tržište Srbije

Rok izgradnje 30 dana

Plan i raspored prostorija


Montažna stambena kuća iz kategorije Klasik. Ima dve prostrane spavaće sobe koje su sa kupatilom izdvojene i denivelisane jednim stepenikom od druge celine koju čine dnevni boravak, trpezarija i kuhinja. U ovom delu postoji jedna manja soba koja se može koristiti za radne aktivnosti. Kuhinja je fizički odvojena od dnevnog boravka gde možete uživati u spremanju omiljenih jela. Kuhinjski prostor ima i funkcionalnu ostavu za odlaganje kuhinjskog inventara.

Kuća ostvaruje komunikaciju između dve celine preko hodnika koji je podeljen u dva dela, ulazni deo kao vetrobran za odlaganje stvari i drugi deo kao direktna komunikacija sa prostorijama. Ulazni trem je spojen sa terasom koja je direktno povezana sa dnevnim boravkom preko balkonskih vrata. Atraktivan spoljni izgled je dobijen sa smaknutim krovom i elegantno uklopljenim bojama fasade koje naglašavaju uglove i prozorske otvore.

Montažne kuće - stambeni kreditiDa bismo Vam izašli u susret i pomogli pri kupovini montažne kuće već dugi niz godina imamo ugovornu saradnju sa domaćom ERSTE bankom preko koje možete u najkaraćem roku i uz našu asistenciju realizovati stambeni kredit. Erste banka je jedina banka koja daje mogućnost upisa hipoteke kao sredstva obezbeđenja na montažnu kuću koja je predmet finansiranja sa najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu. Ovime ste oslobođeni brige traženja uknjižene nekretnine koja bi bila predmet obezbeđenja.

Takođe, banka vrši kontrolu kvaliteta radova i rokova, tako da se možete useliti u kuću kad Vam stigne prva rata za otplatu kredita. Uslovi koji se moraju ispuniti da bi se odobrio ovakav kredit je da se kuća radi po principu “ključ u ruke”, da je lokacija izgradnje u mestu koje ima više od 10.000 stanovnika i da je klijent kreditno sposoban.


montažne kuće stambeni krediti
vikend kuća Golija IvanjicaGolija
Montažna kuća Klasik IvanjicaKlasik
Montažna kuća Modern IvanjicaModern