Moderne Montažne kuće

Tip 107

107m2


Bruto
površina

2


Broj
etaža

2


Spavaće
sobe
Siva faza:

Rok izgradnje 15 dana

Ključ u ruke:

u zavisnosti od veličine kuće za tržište Srbije

Rok izgradnje 30 dana

Za više informacija o cenama i rokovima gradnje
kontaktirajte nas

Plan i raspored prostorija


Montažna NEGAL stambena kuća iz kategorije modern. Izrazito moderan stil kuće.

Kombinacija moderne bele elegantne fasade sa drvenom, daje ovoj kući savremenu kompoziciju materijala. Kombinacija dva kubusa koji se malim delom preklapaju da bi se dobila dinamična arhitektonska slika objekta. Kubusi su pored preklapanja i međusobno denivelisani. U višem kubusu je organizovan deo sa sobama koji je direkto povezan sa kupatilom. Sobe izlaze na balkon oivičen u drvetu sa elegantnom staklenom ogradom. Ispod se nalazi garaža sa pomoćnim prostorijama. Niži deo čini veliki dnevni boravak spojen sa trpezarijom i direktiim izlazom na bočnu terasu koja je natkrivena i naglašena drvetom za osećaj topline. U sklopu kuhinje se nalazi neizostavna ostavna prostorija. Ulaz, savremeno dizajniran, oivičen i naglašen drvetom, natriven, sa belom fasadom i antracit ulaznim vrataima.

Svaki model objekta bilo kataloški ili po Vašoj želji, uspešno izvodimo u zemljama regiona, Bosna i Hercegovina, Crna gora, Hrvatska, Slovenija, Makedonija.

Takođe i u svim zemljama Evrope.

Montažne kuće - stambeni kreditiDa bismo Vam izašli u susret i pomogli pri kupovini montažne kuće već dugi niz godina imamo ugovornu saradnju sa domaćom ERSTE bankom preko koje možete u najkaraćem roku i uz našu asistenciju realizovati stambeni kredit. Erste banka je jedina banka koja daje mogućnost upisa hipoteke kao sredstva obezbeđenja na montažnu kuću koja je predmet finansiranja sa najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu. Ovime ste oslobođeni brige traženja uknjižene nekretnine koja bi bila predmet obezbeđenja.

Takođe, banka vrši kontrolu kvaliteta radova i rokova, tako da se možete useliti u kuću kad Vam stigne prva rata za otplatu kredita. Uslovi koji se moraju ispuniti da bi se odobrio ovakav kredit je da se kuća radi po principu “ključ u ruke”, da je lokacija izgradnje u mestu koje ima više od 10.000 stanovnika i da je klijent kreditno sposoban.


montažne kuće stambeni krediti
vikend kuća Golija IvanjicaGolija
Montažna kuća Klasik IvanjicaKlasik
Montažna kuća Modern IvanjicaModern