Montažne kuće Klasik

Tip 57

63,14m2


Bruto
površina

1


Broj
etaža

2


Spavaće
sobe
Siva faza:

Rok izgradnje 15 dana

Ključ u ruke:

u zavisnosti od veličine kuće za tržište Srbije

Rok izgradnje 30 dana

Za više informacija o cenama i rokovima gradnje
kontaktirajte nas

Plan i raspored prostorija


Porodična montažna kuća za četvoročlanu porodicu. Kuća iz kategorije Klasik. Ekonomski najisplativija u odnosu na broj funkcionalnih celina.

Kuhinjski prostor je upotpunjen ostavom u kojoj je moguće odlagati kuhinjski inventor. Poseduje dve komforne spavaće sobe. Kupatilo je funkcionalno sa mogućnošću ugradnje tuš kabine ili standardne kade. Terasa je natkrivena u punoj visini zida što obezbeđuje neometan pogled na okolinu. Balkonskim vratima je direktno spojena sa dnevnim boravkom. Koji je preko tri otvora dovoljno osunčan.

Montažne kuće - stambeni kreditiDa bismo Vam izašli u susret i pomogli pri kupovini montažne kuće već dugi niz godina imamo ugovornu saradnju sa domaćom ERSTE bankom preko koje možete u najkaraćem roku i uz našu asistenciju realizovati stambeni kredit. Erste banka je jedina banka koja daje mogućnost upisa hipoteke kao sredstva obezbeđenja na montažnu kuću koja je predmet finansiranja sa najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu. Ovime ste oslobođeni brige traženja uknjižene nekretnine koja bi bila predmet obezbeđenja.

Takođe, banka vrši kontrolu kvaliteta radova i rokova, tako da se možete useliti u kuću kad Vam stigne prva rata za otplatu kredita. Uslovi koji se moraju ispuniti da bi se odobrio ovakav kredit je da se kuća radi po principu “ključ u ruke”, da je lokacija izgradnje u mestu koje ima više od 10.000 stanovnika i da je klijent kreditno sposoban.


montažne kuće stambeni krediti
vikend kuća Golija IvanjicaGolija
Montažna kuća Klasik IvanjicaKlasik
Montažna kuća Modern IvanjicaModern