Moderne Montažne kuće

Tip 143

143,39 m2


Bruto površina

2


Broj
etaža

3


Spavaće
sobe
Siva faza:

Rok izgradnje 15 dana

Ključ u ruke:

u zavisnosti od veličine kuće za tržište Srbije

Rok izgradnje 30 dana

Za više informacija o cenama i rokovima gradnje
kontaktirajte nas

Plan i raspored prostorija


Montažna NEGAL stambena kuća iz kategorije modern. Veoma prostrana kuća za porodice sa troje i više dece.

Poseduje dve kubusne jedinice harmonično povezane u jednu skladnu i funkcionalnu celinu. Viši deo organizacijski ima tri komforne sobe i jednu dečiju sa neposrednom komunikacijom sa kupatilom. Dve spavaće sobe svojim izlaskom na balkon daju osećaj topline i sigunosti zbog bočnih zidova i njegovim oblaganjem drvetom. Veza sa prostorom za dnevne aktivnosti porodice se ostvaruje preko sedam stepenika koji prevazilaze denivelaciju. Prostrani dnevni boravak u spoju sa trpezarijom ima dvostrani izazak na terasu preko koje ostvaruje komunikaciju sa prirodom. Ugaonoj terasi asimetričan i elegantan raspored stubova daje mogućnost kombinovanja zelenila na više načina. Za veliku porodicu neizostavne su i pomoćne prostorije, kotlarnica i garaža. Za potpuni komfor garažna vrata su segmentna aluminijumska sa automatskim otvaranjem. Antracit stolarija efektno naglašava otvore i u kobminaciji sa termoizolovanim staklom čini potpuni doživljaj boravka u energetski efikasnom obejktu.

Svaki model objekta bilo kataloški ili po Vašoj želji, uspešno izvodimo u zemljama regiona, Bosna i Hercegovina, Crna gora, Hrvatska, Slovenija, Makedonija.

Takođe i u svim zemljama Evrope.

Montažne kuće - stambeni kreditiDa bismo Vam izašli u susret i pomogli pri kupovini montažne kuće već dugi niz godina imamo ugovornu saradnju sa domaćom ERSTE bankom preko koje možete u najkaraćem roku i uz našu asistenciju realizovati stambeni kredit. Erste banka je jedina banka koja daje mogućnost upisa hipoteke kao sredstva obezbeđenja na montažnu kuću koja je predmet finansiranja sa najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu. Ovime ste oslobođeni brige traženja uknjižene nekretnine koja bi bila predmet obezbeđenja.

Takođe, banka vrši kontrolu kvaliteta radova i rokova, tako da se možete useliti u kuću kad Vam stigne prva rata za otplatu kredita. Uslovi koji se moraju ispuniti da bi se odobrio ovakav kredit je da se kuća radi po principu “ključ u ruke”, da je lokacija izgradnje u mestu koje ima više od 10.000 stanovnika i da je klijent kreditno sposoban.


montažne kuće stambeni krediti
vikend kuća Golija IvanjicaGolija
Montažna kuća Klasik IvanjicaKlasik
Montažna kuća Modern IvanjicaModern