Montažne kuće Klasik

Tip 135

148,36m2


Bruto
površina

1


Broj
etaža

4


Spavaće
sobe
Siva faza:

Rok izgradnje 15 dana

Ključ u ruke:

u zavisnosti od veličine kuće za tržište Srbije

Rok izgradnje 30 dana

Za više informacija o cenama i rokovima gradnje
kontaktirajte nas

Plan i raspored prostorija


Montažna NEGAL stambena kuća iz kategorije Klasik. Komforna porodična kuća sa tri funkcionalne celine. Kuća je prizemna bez denivelacija sa dimenzijama osnove 14,76 m x 10,98 m. Dve funcionalne celine čine po dve komforne sobe sa obe strane kuće koje preko minimalnog hodnika imaju direktan pristup do nezavisnih kupatila. Središnja celina čini dnevni boravak direktno spojen sa trpezarijom i kuhinjom za osećaj prostranosti. Kuhinja u svom sastavu ima ostavinski prostor za odlaganje kuhinjskog inventara. Ulazni trem je natkriven i nalazi se uz dnevni boravak. Kuća u svom središnjem delu ima i odvojen WC. Trpezarija i kuhinja su direktno spojene preko balkonskih vrata na dosta komfornu terasu koja silazi na zadnji deo dvorišta preko simetričnih stepenica.

Ulazna vrata kao i terasa su naglašeni drvenom oblogom da bi se dobila arhitektonska dubina. Krov je jednostavne forme i prati osnovu objekta na četiri vode. Betonska sokla je obložena kamenom koja u kompoziciji sa savremenom termoizolacionom fasadom i drvenom oblogom daje savršen spoj tradicionalne i moderne arhitekture.

Montažne kuće - stambeni kreditiDa bismo Vam izašli u susret i pomogli pri kupovini montažne kuće već dugi niz godina imamo ugovornu saradnju sa domaćom ERSTE bankom preko koje možete u najkaraćem roku i uz našu asistenciju realizovati stambeni kredit. Erste banka je jedina banka koja daje mogućnost upisa hipoteke kao sredstva obezbeđenja na montažnu kuću koja je predmet finansiranja sa najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu. Ovime ste oslobođeni brige traženja uknjižene nekretnine koja bi bila predmet obezbeđenja.

Takođe, banka vrši kontrolu kvaliteta radova i rokova, tako da se možete useliti u kuću kad Vam stigne prva rata za otplatu kredita. Uslovi koji se moraju ispuniti da bi se odobrio ovakav kredit je da se kuća radi po principu “ključ u ruke”, da je lokacija izgradnje u mestu koje ima više od 10.000 stanovnika i da je klijent kreditno sposoban.


montažne kuće stambeni krediti
vikend kuća Golija IvanjicaGolija
Montažna kuća Klasik IvanjicaKlasik
Montažna kuća Modern IvanjicaModern