Montažne kuće Klasik

Tip 90

103,22m2


Bruto
površina

2


Broj
etaža

3


Spavaće
sobe
Siva faza:

17.300€

Rok izgradnje 15 dana

Ključ u ruke:

290 - 370€/m2

u zavisnosti od veličine kuće za tržište Srbije

Rok izgradnje 30 dana

Plan i raspored prostorija


Montažna NEGAL stambena kuća iz kategorije Klasik. Dimenzije kuće su 13,38 m x 9,78 m. Odlična za porodice sa dvoje ili troje dece. Ima dve celine koje su denivelisane preko četiri stepenika. Prva celina se nalazi iznad garaže i podrumskih prostorija. Garaža ima mesta za parkiranje jednog vozila i prostorije za odlaganje neophodnog baštenskom alata i prateće opreme za Vaš automobil. Garažna vrata su segmentna koja se otvaraju pod plafon i pokreću pomoću elektromotora sa daljinskom upravljačem za komforan ulazak.

Kuća ima tri sobe od kojih su dve komfornije a jedna manja koja se može preurediti u radnu sobu. Kupatilo je na istoj etaži kao i sobe i ima direktnu vezu sa njima preko kratkog hodnika. Dnevni boravak je prostran i čini jednu celinu sa trpezarijom. Kuhinja je fizički odvojena od dnevnog boravka i trpezarije što omogućuje da potpuno uživate u pripremi Vaših omiljenih jela. Kuhinjski deo ima i ostavu za odlaganje kuhinjskog inventara. Dnevni boravak ima direktan izlaz na terasu. Terasa je preko stepenika spojena sa zadnjim delom dvorišta. Krov je na četiri vode i denivelisan zbog dva novoa prostorija. Pokrivka je crep u natur boji i u kombinaciji sa drvenim elementima i obradom sokle od kamena daje arhitekturi dinamičnu notu.

Montažne kuće - stambeni kreditiDa bismo Vam izašli u susret i pomogli pri kupovini montažne kuće već dugi niz godina imamo ugovornu saradnju sa domaćom ERSTE bankom preko koje možete u najkaraćem roku i uz našu asistenciju realizovati stambeni kredit. Erste banka je jedina banka koja daje mogućnost upisa hipoteke kao sredstva obezbeđenja na montažnu kuću koja je predmet finansiranja sa najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu. Ovime ste oslobođeni brige traženja uknjižene nekretnine koja bi bila predmet obezbeđenja.

Takođe, banka vrši kontrolu kvaliteta radova i rokova, tako da se možete useliti u kuću kad Vam stigne prva rata za otplatu kredita. Uslovi koji se moraju ispuniti da bi se odobrio ovakav kredit je da se kuća radi po principu “ključ u ruke”, da je lokacija izgradnje u mestu koje ima više od 10.000 stanovnika i da je klijent kreditno sposoban.


montažne kuće stambeni krediti
vikend kuća Golija IvanjicaGolija
Montažna kuća Klasik IvanjicaKlasik
Montažna kuća Modern IvanjicaModern