Montažne kuće - Tipovi

Montažne vikend kuće Tip Golija
Montažne vikend kuće Tip Golija
Montažne kuće do 50 m2
Montažne kuće do 50 m2
Montažne kuće od 50 do 100m2
Montažne kuće od 50 do 100m2
Montažne kuće preko 100m2
Montažne kuće preko 100m2

ALUMINIJUMSKA STOLARIJA

Aluminijumska stolarija ETEMAluminijumska stolarija alumil

Savremen izgled i mogućnost kombinacije i izbora različitih profila u smislu geometrijskog izgleda, površinske zaštite i dizajna omogućila je široku primenu aluminijumske stolarije kako u individualnoj gradnji tako i u visokogradnji a najviše u gradnji poslovnih i industrijskih objekata.

Negal company izrađuje aluminijumsku stolariju od profila različite površinske zaštite, u zavisnosti od zahteva investitora, profili mogu biti površinski eloksirani ili plastificirani, sa i bez termo prekida.

Negal company koristi profile koji su proizvod vodećih svetskih proizvođača ( Etem i Alumil ) i zadovoljavaju sve potrebne standarde u svojoj kategoriji a poznate karakteristike aluminijuma i njegova postojanost garantuju dug vek trajanja i pouzdanost.

ALUMINIJUMSKA VRATA

Estetski izgled i sigurnost najvažniji su pokazatelji kvaliteta za ulazna vrata.

Nudimo bogat asortiman ulaznih vrata u zavisnosti od Vaših želja.
Razne mogućnosti kod načina otvaranja vrata (jednokrilna, dvokrilna, višedelna u kombinaciji sa fiksnim delovima).

U zavisnosti od estetike, namene i želja Investitora nudimo:

Aluminijumska ulazna vrata sa ukrasnim panelima
Aluminijumska ulazna vrata sa ispunom od stakla
Automatska senzorska vrata
Garažna segmentna vrata (sa vratima za prolaz pešaka)
Industrijska segmentna vrata

ALUMINIJUMSKI PROZORI

Prozori su jedan od najvažnijih momenata pri definisanju konačnog izgleda Vaše kuće ili zgrade.

Najvažnije karakteristike naših prozora su:

• lepota i sigurnost
• dobro dihtovanje koje obezbeđuje odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju
• lakoća održavanja

Prozori mogu biti različite strukture u zavisnosti od Vaših želja:

• Al prozori sa termoprekidom
• Al prozori sa al roletnama
• Al prozori sa al roletnama i al mrežicom protiv insekata

ALUMINIJUMSKI PORTALI

Raznim kombinacijama aluminijuma i stakla mogu se konstruisati strukture raznih oblika sa ciljem da se naglase ulazi u poslovne objekte (lokali, butici) ili kao unutrašnje pregrade raznih namena.

ALUMINIJUMSKE ROLETNE

Aluminijumski prozori sa roletnama

Aluminijumske roletne za prozore i vrata obezbeđuju zaštitu od svetla, atmosferskih uticaja i provale.Roletne od aluminijuma prave se sa termoizolacijom od poliuretana čime se povećava toplotna i zvučna izolovanost objekta.Otvaraju se ručno pomoću mehanizma sa trakom (gurtna) ili pomoću elektromotora.Ne rđaju i ne menjaju boju jer je konstrukcija roletne napravljena od nerđajućih obojenih aluminijumskih profila dekorativnog izgleda i odličnih karakteristika koje omogućavaju dug vek trajanja.

ALUMINIJUMSKI KLIZNI SISTEMI

Klizni sistemi za prozore, vrata i pregrade kombinacija su lepote, funkcionalnosti i ekonomičnosti.

Prema tipu otvaranja dele sa na:

• HARMONIKA VRATA

Prednosti: velika staklena površina koja se otvara kliznim sistemom (maksimalno 7+1) pri čemu sedam krila mogu da se sklope u jednu stranu. Odlikuje ih odlično dihtovanje, jednostavno i brzo rukovanje.Idealno rešenje za izlaz na terasu kod velikih dnevnih boravaka, za velike restoranske bašte gde su zimi zatvorene uz odlično zaptivanje, a leti maksimalno otvorene...

• NAGIBNO-KLIZNI SISITEMI

Prednosti: velika staklena površina. Funkcionalo otvaranje gde se jedno krilo kliznim sistemom zatvara jedno preko drugog, tzv. kombi sistemom. Odlikuje ih odlično dihtovanje, jednostavno i brzo rukovanje.Idealno rešenje za prostorije koje imaju potrebu za svetlom, a nemaju prostor za klasično otvaranje krila.

• ŠIBERI

Idealno rešenje za terase. Klizni sistem zatvaranja omogućuje maksimalnu iskorišćenost prostora na terasama.

KOMARNICI

Namenjeni su zaštiti od insekata. Komarnici su zdrava i trajna zaštita od komaraca i ostalih insekata.Mreža za komarnike je napravljena od fiberglasa (staklenih vlakana) i otporna je na atmosferske uticaje.Ne rđaju i ne menjaju boju. Konstrukcija komarnika je napravljena od nerđajućih obojenih aluminijumskih profila dekorativnog izgleda i odličnih karakteristika koje omogućavaju dug vek trajanja.

ALUMINIJUM DRVO

Kombinacija aluminijum-drvo je ekskluzivna konstrukcija koja zadržava sve tehničke karakteristike aluminijumskih konstrukcija kao što su statika, dinamička krutost, dugotrajnost, termička izolacija, a u isto vreme enterijeru daju plemenitost i toplinu prirodnog materijala.Aluminijum štiti drvo od atmosferskih uticaja tako da drvo ostaje netaknuto kao prvog dana montaže.Vezu između ova dva elementa različitih dilatacionih svojstava čine PVC noseće spojnice koje spajaju ova dva elementa, ali ne prenose meðusobna naprezanja već u cilju razlike u širenju i skupljanju materijala, aluminujum klizi po spojnicama nezavisno od promena na drvetu.Na kraju aluminijum se može bojiti u bezbroj varijanti plastifikacijom ili u neku od eloksiranih varijanti. Kvalitetno zaptivanje izmedju krila i štoka obezbeðeno je sa sistemom zaptivanja od kojih je jedan zvučni.Trajno i kvalitetno rukovanje stolarije je obezbedjeno najkvalitenijim okovima poznatih svetskih proizvođača.